Zoekopdrachten

De juiste auto vinden die bij u past kan een enorme klus zijn. AutoService Vakman helpt u daar graag bij. Door onze jarenlange ervaring en het daarmee opgebouwde netwerk, kunnen wij de auto vinden die u zoekt. 

Dit houdt in dat u aan ons kunt laten weten wat voor auto u zoekt en aan welke specificaties (prijs, opties, accessoires, etc.) deze moet voldoen. Wij zoeken vervolgens vrijblijvend naar de auto van uw keuze. Dit is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Via ons netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt. Mocht u zelf een gebruikte auto hebben gevonden, dan kunnen wij voor u bemiddelen en zorg dragen voor de aflevering en garantie.

Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek. Zo heeft u uw gewenste auto, geleverd door uw vertrouwde autogarage bij u in de buurt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

zoekopdrachten.jpeg